Societatea Română de Cardiologie Veterinară

ROMANIAN SOCIETY OF VETERINARY CARDIOLOGY

CONFIDENȚIALITATE

28/12/2018

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale RSVC, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet  www.rsvc.ro

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți abonat al Site-ului, http://www.rsvc.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal: nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare.

Pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați datele personale. RSVC va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţie, respectiv: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator, doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail. În baza ei va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de RSVC, iar contul creat va fi șters automat.

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, RSVC va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

III.1. Dacă sunteți abonat al Site-ului, RSVC prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări privind evenimentele oferite de RSVC, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări puteți folosi adresa de mail office@rsvc.ro

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. 

Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al RSVC de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, RSVC prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, RSVC va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În situaţia în care sunteți abonat și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de pe site, prin mesaj scris la office@rsvc.ro. RSVC va respecta opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări.

În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, RSVC poate dezvălui datele dumneavoastră către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri:

atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către RSVC nu pot fi transferate în afara României, către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către RSVC, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea RSVC cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,
  • dreptul la rectificare, corectarea fără întârzieri, de către RSVC a datelor cu caracter personal inexacte, precum și completarea datelor incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate.
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare.
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, vă rugăm să ne scrieți la: office@rsvc.ro